Online sessies

Online sessiesWelcome


Tijdens de corona logdowns in maart 2020 ben ik begonnen met het geven van online sessies via beeldbellen. ‘Uit een noodsituatie tot een creatieve oplossing komen’ dat betekende het toen voor mij. Ik was zelf nog niet helemaal overtuigt maar er was geen andere optie. Ik begon met het online werk en merkte al snel dat het heel goed werkte en het ontzettend waardevol was voor mijn cliënten. Net als individuele sessies anders werken dan groepssessies, werken online sessies ook weer anders. Ik ervaar online sessies inmiddels op grond van mijn ervaringen als even krachtig, diep en waardevol.
Online sessionsDeze ontzettend mooie ervaringen hebben ertoe geleid dat ik online sessies als vast aanbod heb opgenomen in mijn praktijk. Ik heb me op dit gebied bijgeschoold en geef inmiddels regelmatig online sessies.

Voor wie?
Zijn er redenen waardoor je niet naar de praktijk kunt komen? Ben je veel op reis, woon je in een ander deel van het land of zit je in het buitenland?
Dan is online therapie zeker een goede mogelijkheid voor jou. Online sessies zijn voor bijna iedereen geschikt (heb je twijfels neem contact met me op).

Voorbereiding
Vóór de sessie is het belangrijk om jezelf en je ruimte voor te bereiden. Zorg ervoor dat je op een rustige plek bent, tijdens de sessie niet gestoord wordt en dat je een goede internetverbinding hebt. We werken volgens de core energetica dus het is belangrijk dat je ruimte hebt om te kunnen bewegen. Je kunt het beste werken in de slaapkamer zodat je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk te kunnen liggen. Verder heb je een kussen en een handdoek nodig en is het belangrijk dat je comfortabel kunt zitten met de voeten op de grond.
Neem ook eventjes voordat de sessie begint de tijd om je mentaal voor te bereiden op de sessie. Wat wil je onderzoeken vandaag of waar wil je mee werken? Zorg dat je er helemaal kunt zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?
Als je een afspraak hebt gemaakt voor een online sessie, ontvang je een dag van tevoren een mailtje van mij. De link in het mailtje is de toegang tot de online sessie via beeldbellen. Klik op de link en de sessie kan beginnen als we er allebei klaar voor zijn.
Zorg ervoor dat je op tijd bent zodat we een uur kunnen werken.
Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met me op door me te bellen of te mailen.

Privacy Policy