Online sessies

Online sessiesWelcome


Op dit moment gebeurt er ontzettend veel in de wereld. Vandaar dat ik nu ook sessies online aanbied. In deze sessies werken we middels beeldbellen.

Online sessionsMijn praktijk gaat NIET dicht. Het is belangrijk om het proces voort te zetten en in de flow te blijven samen. Juist in deze tijd waar alles op slot gaat is het natuurlijk belangrijk om zelf niet ‘op slot te gaan’, maar om open te blijven, te blijven voelen en te dealen met je angsten en zorgen.

Weet dat ik er voor je ben! Ik ga live sessies op 1,5 meter afstand geven en online sessies. Jij bepaalt nog steeds zelf of je langs wil komen, misschien behoor je tot een risicogroep, misschien heb je een andere reden. Als je niet wilt langskomen kunnen we online werken.
Wil je graag bij mij beginnen, dan ben je uiteraad welkom! We starten het traject online en kijken op een later moment of we over gaan naar face-to-face sessies of online blijven werken.

Na mijn ervaring werken online sessies heel goed. Ze zijn natuurlijk anders dan een face-to-face sessie maar wel ontzettend waardevol. Samen vinden we een weg die past bij wat je nodig hebt.

Hoe gaat het in zijn werk?
Als je een afspraak hebt gemaakt voor een online sessie, ontvang je een dag van tevoren een mailtje van mij. De link in het mailtje is de toegang tot ons beeldbel-gesprek. Klik voor de online-sessie op de link en het gesprek gaat beginnen als we er allebei klaar voor zijn.

Mocht je vragen hebben, neem gerust contact met me op door me te bellen of te mailen.

Privacy Policy