Core Energetica

ocean-2203720_1920
 
Titel - Core energeticaWelcome

Core Energetica geeft je ruimte om bij jezelf te komen. Ruimte om te ontdekken wie je werkelijk bent, waarin je jezelf kunt uiten en kunt ontplooien. Ik begeleid mensen in hun proces hun eigen potentieel te ontdekken en te leven.

Soms kunnen angsten of andere gevoelens ons weerhouden om de weg van ons hart te volgen. Ik gebruik mijn inlevingsvermogen en mijn helderde intuïtie om mensen te helpen op de weg naar hun innerlijke waarheid. Core Energetica is de weg naar levensvreugde, innerlijke kracht, creativiteit, diepe verbinding met onszelf en anderen en de vereniging van liefde en seksualiteit.

Als therapeute ga ik uit van de gezonde, creatieve en spirituele kern van ieder mens. In de sessies werk ik holistisch met lichaam, gevoel en energie en maak ik gebruik van mijn innerlijke leiding en mijn spirituele verbinding. Heling vindt plaats als de mens leert zijn gevoelens zoals woede, angst en pijn ruimte te geven. Door dit proces ontstaat helder bewustzijn en innerlijke groei.


 

Logo

Ik wil je graag begeleiden om uit te zoeken wie je werkelijk bent.
Je bent welkom met elk thema dat je bezighoudt.


Wat kun je verwachten?
Core energetica is een vorm van lichaamsgerichte (psycho-) therapie. Het is een therapeutisch proces waarin ik gebruik maak van verschillende werkvormen. Dit is afhankelijk van je vraag, je behoefte en mijn eigen intuïtie. Het doel is om inzicht te krijgen in je patronen, nieuwe stappen te nemen en in contact te komen met je ware zelf.
Je lichaam is de spiegel van je ziel. Het onthoudt alle ervaringen die je opdoet in je leven. Door ademhaling, aanraking en beweging kom je in contact met je dieperliggende gevoelens en werk je aan je blokkades en je weerstand. Je bewustzijn gaat groeien en je krijgt nieuwe inzichten.


Terra CottaPraktische informatie
Aan elke therapeutische samenwerking gaat een intakesessie vooraf. Deze sessie is bedoeld om je vragen helder te krijgen en om te kijken of er de juiste klik is. Als we ervoor kiezen om samen aan de slag te gaan plannen we vervolgsessies. Elke sessie duurt 60 minuten.
Je bent welkom om een keer op proef te komen of eenmalig een vraag te onderzoeken. Het is mogelijk om regelmatig sessies te volgen en een traject te starten. Je kunt ook afspraken maken naar behoefte.

Privacy Policy