About

Kornblume schmal

 

germany-31017_1280
Welcome
Titel - Lea Hütter-Quaas
 

Mijn naam is Lea Hütter-Quaas en ik ben geboren in 1989 in Duitsland. Ik volg mijn passie in het werk als core energetisch therapeute, lichaamsgericht (psycho-) therapeute. Deze opleiding heb ik gevolgd aan het Netherlands Institute of Core Energetics (NICE) en heb deze in 2019 afgerond. Vorheen heb ik acht jaar in Nederland gewoond en ben ik opgeleid als creatief therapeute en reiki master. Daarnaast heb ik verschillende bijscholingen gevolgd zoals ontspanningsmassage, bach remedies, hoogsensitiviteit (HSP), energiewerk en -healing, aura- en chakratherapie.

Op weg mijn hart te volgen en mijn eigen waarheid te leven heb ik in 2014 mijn praktijk Terra Cotta geopend. De naam Terra Cotta is geïnspireerd door de gelijknamige kleur en betekent voor mij warmte, een holistische benadering en verbinding met de aarde. In Cordium, centrum voor groei en ontwikkeling, heb ik de ruimte gevonden waar ik graag en met plezier als therapeute werk.

Healing, lichaamsgerichte therapie en core energetisch werk betekenen voor mij het volgen en leven van mijn bestemming. In mijn werk begeleid ik mensen op weg naar hun ware zelf. Bewustzijn ontwikkelen, creativiteit leven, vrijheid voelen, (eigen-) liefde toelaten en een diepe verbinding met jezelf en anderen voelen, is mijn missie. Ik begeleid mensen die zijn vastgelopen in hun leven, die op zoek zijn, meer diepgang willen en mensen die persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei wensen.

Om mezelf verder te verdiepen, mijn intuïtie scherp te houden en mijn professionaliteit te bewaren, reflecteer ik mijn therapeutisch werk in core energetische supervisie.